28 Haziran 2013 Cuma

Baştan çıkarma sanatı.

Baştan çıkarma sanatı


Tanışmak istediğiniz ya da hoşlandığınız kadını, hazırcevaplılığınız ve akıllıca çevireceğiniz birkaç dümenle tavlayabilirsiniz. İşte, kadın tavlama üstatlarından birkaç tüyo!

1) Gazeteci – yazar Neil Strauss'un "The Game" adlı kitabında yazılanlara göre; bir kadına kompliman yapmak, her zaman, her ortamda işe yarıyor. "Elbiseni çok beğendim. Bugün başka birinin daha üzerinde görmüştüm; gerçekten çok hoş." gibi cümlelerle psikolojik bir etki yaratabilirsiniz. Böylece, onu beğendiğinizi; ancak, başka kadınlarla arasında rekabet olduğunun da altını çizmiş olacaksınız.

2) İngiliz kadın tavlama üstatlarından biri olan Adam Lyons, kadınların sosyal statüsüne göre bir hamlede bulunabileceğinizi söylüyor. Hedef noktasındaki hatunun iş ve özel çevresine sızarak, başarılı bir tanışma fırsatı yaratabilirsiniz. Ortak iş arkadaşlarınızla ayarlayabileceğiniz bir öğle yemeği ya da iş çıkışı tesadüfmüş gibi karşılaşabileceğiniz bir bar ortamı, hedefe ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

3) Adam Lyons'un favori tanışma yöntemi ise şu; kulak misafi ri olmasını sağlamak! Tanışmak istediğiniz kadının net olarak duyabileceği şekilde, arkadaşınız ile birlikte; gündemdeki konulardan, seksten
veya merak uyandıracak başka konu başlıklarından söz edebilirsiniz. Böylece, onun da kişisel fikirlerini paylaşabileceği koyu bir sohbete dâhil olmasını sağlayabilirsiniz.

DÖRT SIRA DIŞI TAVLAMA DİYALOĞU
"Eğer evli olmasaydım, hiç düşünmeden seninle evlenirdim." Silvio Berlusconi"Senin çocuklarının babası olmak istiyorum." (Catherine Zeta-Jones, eşinin bu sözünü, büyük bir gururla herkesle paylaştı.)" Michael Douglas
"Sen rüyalarımın kızısın. Görünüşe göre ben de senin rüyalarının erkeğiyim." "50 İlk Öpücük" Filmi
"Hiç yadırgamadım yüzünü. İnan çok tanıdık. Gönlüme hoş geldin sevdiğim, kusura bakma ortalık biraz dağınık.""İncir Reçeli" Filmi
10 ETKİLİ TÜYOBu listeyi okuyup, aklınıza kazıyın. Uygulama sonrası, hiçbir kadın size karşı koyamayacak. Deneyin ve görün!

GİZEMSizinle bir ilişki yaşadığı takdirde; onu, heyecanlı ve eğlenceli bir dünyanın içine sürükleyeceğinize dair gizemli bir hava yaratın. Her koşulda, asla sıradan olmayan, maceracı bir ruha sahip olduğunuzu hissettirin.

SEKSSeks söz konusu oldu mu, kaba ve avam sözler sarf etmekten kaçının. Ona, seksin, aranızdaki en özel şey olduğunu hissettirin.

SAYGIOna ve özgürlüğüne saygı duyduğunuzu, arada sırada onun hesabı ödemesine izin vererek gösterebilirsiniz. Sonuçta onun tek istediği, size güvenmek.

DUYGULARSizinle her şeyi rahatlıkla konuşabileceğini hissettirin. Arada sırada, kendisini nasıl hissettiğini sorun. Çevresindeki insanlar ve ilişkiler hakkında neler düşündüğünü öğrenin.

DEĞERMaddi durumunuzun ne kadar iyi olduğunu veya kendinize ne derece güvendiğinizi bilmesini sağlayın. Ancak, bunu yaparken, kibirden uzak durun.

KONTROLNe istediğinizi kesinlikle bildiğinizi ve nereye doğru yol aldığınızı hissettirin. Baskıcı ve despot tavırlardan uzak durun.

NEŞELİ OLUNYüzünüz her zaman gülsün. Sık sık, keyfini yerine getirecek espriler yapın.

DİNLEYİNOndan çok daha fazla konuşacağınıza, onu dinlemeyi deneyin.

ZEKÂ VE GÜZELLİKKarşınızda, zeki bir kadın varsa; dış görünüşü üzerinden iltifat edin. Şayet güzelse, zekâsını övün (Hem güzel hem de zeki bir kadın ile karşı karşıyaysanız; doğru yoldasınız.)

ASLABu tüyolardan faydalandığınızı, asla itiraf etmeyin.


İLK BULUŞMADA HESABI KİM ÖDEYECEK?

Hesabı ödeme konusunda verdiği tepkilere göre hareket edebilir, ne düşündüğünü anlayabilirsiniz.

DURUM
Hesabı ödemeyi teklif ediyorsunuz; hiç düşünmeden kabulleniyor.

YORUMSizden hoşlanıyor ve sizi daha yakından tanımak istiyor. Servet avcısı olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Sorunun yanıtını, yakın zamanda öğreneceksiniz.

DURUMİtiraz etmesine rağmen, hesabı ödemekte ısrar ediyorsunuz.

YORUM
Kaba ve görgüsüz bir adam olarak algılanmanıza az kaldı. Dikkatli olun!

DURUMHesabı paylaşmak istiyor.

YORUMMuhtemelen, sizinle bir daha görüşmek istemiyor ya da sizin hakkınızda net bir karar vermiş değil.

DURUM
Hesabı ödemekte ısrar ediyor.

YORUMBu durumda iki farklı seçeneğiniz var.
A) Finansal özgürlüğünü size ispat etmek istiyor ve kontrolü ele geçirmek istiyor. Yemekte keyifl iyse, kontrolü ona verebilirsiniz.
B) Olay yerinden, mümkün olduğu kadar çabuk bir şekilde ayrılmak istiyor.

DURUMHesabı ödemeyi teklif etmesini bekliyorsunuz.

YORUMHesabı ödememekte ısrar ettiğiniz sürece; sizin, görgüsüz ya da pinti bir adam olduğunuzu düşünecektir. Sonuçta, ilk buluşmada para kavgası yapmanın âlemi yok!

İLK RANDEVUDAN ÖNCE KİŞİSEL BAKIM
Yazı TEO VAN DEN BROEKE

YÜZNe yaparsanız yapın, yüzünüz sizi ele verecektir. Dolayısıyla, yorgun bir görünüme sahip olmamak ve gözaltında mor halkaların oluşmaması için; randevudan bir gece önce, uykunuzu iyice alın. Buluşma öncesi dinç görünmek için, su için (Suyun dozunu abartmayın ki, tuvalet yerine onunla vakit geçirebilin.). Yakın zamanlarda, alkolü çok abartmayın. Son olarak; cildinizin canlanması için, Clinique "Skin Supplies for Men M Lotion" sürün. Etkileyici olmak için de, Viktor&Rolf "Spicebomb" marka parfümü kullanın.

AYAKLARDaha ilk buluşmada, direkt olarak ayaklarınızı görme ihtimali, onun açısından büyük bir şanssızlık olabilir. Ayak, topuk, deri ve tırnaklarınızda herhangi bir problem varsa; en yakın zamanda, bir ayak hastalıkları uzmanına başvurmanızda fayda var.

SAÇAsla ve asla randevudan bir gün önce saç tıraşı olmayın. Siz iyisi mi, randevudan bir hafta önce saçınızı kestirmeye bakın ki, o bir hafta içinde saçınız en güzel şekli alsın. Saç tipinize göre, şampuan ve nemlendiricinizi seçmeniz de saçınızın kalitesini artırır. Duştan sonra da saçınızı en doğal haliyle kurutmaya özen gösterin. Saçınızı yıkayın ve bir havlu ile nemini aldıktan sonra, kurumaya bırakın.

ELLERHiçbir kadın; kir pas içinde, tırnakları yenmiş ve bakımsız ellere dayanamaz. Dolayısıyla, ellerinize hızlı ve pratik bir bakım yapmanız gerekir. Öncelikle, tırnaklarınızı düzgün bir şekilde kesin. Ardından, ılık suda yumuşamalarını sağlayın ve tırnak katikül gidericiyi, tırnak diplerinize sürün. Cildinizin pürüzlüğünü alması adına, el scrub (fırça)'ı ile ellerinizi pürüzsüzleştirin. Son olarak, el kremi sürün.

DOKUNMA SANATIBir kadının sizinle ilgilenip ilgilenmediğini, en iyi tensel temasla anlayabilirsiniz. Ancak, hangi koşulda ve ne zaman dokunmak gerekiyor? Öncelikle, bir ilişkinin başındayken, her şeyin dozunu
iyi ayarlamanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Ne çok fazla ne çok erken… Zira fazla soğuk ya da çekingen biri olarak algılanabilirsiniz; dikkatli olun! Ayrıca, risk almaya hiç gerek yok! Kadın tavlama
üstadı Adam Lyons'a göre; "Yerinde ve dozunda yapılan dokunuşlar, onun size olan ilgisini artırabilir."

01Çeşitli dokunuşlarla, size nasıl bir tepki vereceğini merak ediyorsanız; dokunma testini, onunla konuşurken, koluna dokunarak yapabilirsiniz. Tepkisi karşılıklı ise; omzuna ya da boynuna, yumuşak dokunuşlarda bulunabilirsiniz. Karşılık vermeye devam ediyorsa; zafer, sizindir.

02
Peki, ne zaman dokunmak gerekiyor? Adam Lyons'ın altın kurala göre; sohbet ederken, kurduğunuz cümlelere dikkat etmeniz gerekiyor. Örneğin; ona, herhangi bir soru sorarken dokunabilirsiniz.

03Herhangi bir barda içki servisinizi beklerken; eğlenceli ve komik bir espri yaparak, kalçanızı kalçasına doğru hafi fçe değdirebilirsiniz. Herhangi bir tepki vermiyorsa; bir sonraki aşamaya geçiş yapabilirsiniz ..  

Dr  Sabri  Abi

1 yorum:

  1. Slm bayanlari bastan cikarmak icin yakisiklilik onemlimi...

    YanıtlaSil