29 Haziran 2013 Cumartesi

Kadınları Baştan Çıkarmanın Yolları

kadınları etkileme
Kadınlar ilgiyi, şefkati ve en önemlisi karşısındaki erkekten sevgiyi göstermelerini istemişlerdir. Bazı erkekler var ki, bayanların bu 3 isteğinden birini yerine getirmekten geri kalıyor. Aslında yapılması yada sergilenmesi gereken zor hal ve hareketler değil! Yeter ki bir kadını baştan çıkarmayı göze alın. Bilirsiniz bende araştırmacı birisi olarak bu konunun popüler olduğu şu dönemlerde bu başlık altında düşüncelerimi sizlerle paylaşayım istedim. Çünkü erkeklerin çoğu karşısındaki kadını nasıl baştan çıkartacağını bilmiyor. Bu yüzden havadaki aşk kokusuda inanılmaz derecede bozuluyor. İşte son zamanlarda kadınları etkileyen ve istenilen şekilde baştan çıkaran yollar aşağıda maddeler halinde yazacağım şekildedir. Tek yapmanız gerekenaşağı satırda yazmış olduklarımı bir kadın karşısında uygulamanız olacaktır. Bakın göreceksiniz bu iştende istediğiniz başarıyı elde ederek sıyrılacaksınız. İşte birbirinden ilginç kadınları etkimelenin yolları sizlerle.
  1. Eğer bir kadınla göz göze oturuyorsanız tek yapmanız gereken onun ne kadar saf güzellikte olduğunu dile getirin.
  2. Kadınlar genelde olgun düşüncelere sahip erkeklerin yapısından etkilenmektedir. Bu yüzden tek yapmanız gereken kadınların düşüncelerine her daim ağır hareketlerle karşılık verin.
  3. Eğer aynı çatı altında kalıyorsanız, duştan çıktğınızda belinize havlu dolamanız onu baştan çıkarmaya yetecektir.
  4. Onun istediği tarzda giyinmek ve saç, sakal stilinizi onun dile getirdiği gibi yaptırmanız sizin kazancınız olacaktır.
  5. Eğer evli olduğunuz kadını baştan çıkarma çabasını sarfediyorsanız, hamile kalmaması konusunda kadınınız üzerine gitmeyin. Korunan taraf siz olun ve onu mutlu edin. Bilirsiniz bayanlar korunmaktan çekinirler.
  6. Kadının birde giyim, kuşanma konusunda başarısını her zaman güzel kelimeler altında ona söyleyin. Kadının en büyük mutluluğu beğenilmesidir.
  7. Giydiğiniz iç çamaşırlarınızın rengini her daim klasik renklerden yana tercih edin. Mesela siyah, gri diyebilirim.
Yukarıda saydıklarımın dışında henüz başka düşünceye sahip değilim. Ben normal hayatta denenmiş ve sonuçları başarıyla bitmiş olan yolları size söyledim. Dr Sabri Abi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder