30 Haziran 2013 Pazar

Karşı cinsi etkilemenin yolları



Karşı cinse daha seksi görünmenin bir kaç ufak yöntemi olsa diye hiç düşündünüz mü? Görünüşe göre bir kaç tane değil bir sürü var! Üstelik bilim adamları tarafından kanıtlanmış!
Karşı cinse daha seksi görünmenin bir kaç ufak yöntemi olsa diye hiç düşündünüz mü? Görünüşe göre bir kaç tane değil bir sürü var! Üstelik bilim adamları tarafından kanıtlanmış!

Hoşlandığınız kişiyle lunaparka gidin! Evet evet hem de rollercoaster gibi adrenalin seviyesini en üst seviyeye çıkartan oyuncakları tercih edin. 1000 kişiyle yapılan deneyler kanıtlıyor ki bu tarz tehlikeli oyuncaklarda salgılanan hormonlar kişinin ilgi duyduğu insanı daha çekici bulmasını sağlıyor. Yalnız bu taktik sadece yeni tanışmış ya da birlikte olmayan çiftler için geçerli.

Bol bol sebze meyve yiyin. Sebze ve meyvelerin içerdiği vitaminler cildinizin çok daha sağlıklı görünmesini ve parlamasını sağlar. Bilimsel deneyler her gün bir tabak sebze meyve yiyen insanların ciltlerinin çok daha iyi göründüğünü ve hatta geç yaşlandığını kanıtlıyor.

Dişlerinizi beyaz tutun. Gülümsemek karşı cinsi etkilemede bir numaralı silahınız. Yani beyaz dişler bizler için tavus kuşunun kuyruğu gibi. Dişlerinizi düzenli fırçalayın, gerekirse dişçinizi ziyaret edin.

Bu öneri sadece kadınlar için. Hemen bir kırmızı ruj edinin! Dudaklar kadın vücudundaki en çekici bölge, ve kırmızıya boyandığında erkekler tam 7 saniye boyunca kesintisiz onlara bakabiliyor. Gözlere 0,95 saçlara ise 0,85 saniye baktıklarını düşünürsek 7 saniye inanılmaz değil mi?

Bunu yazmak biraz acı verici ancak hanımlar sadece biraz eğlence yada flört peşindeyseniz "aptalı oynayın". Son zamanlarda yapılan bir araştırmaya göre erkekler olgunlaşmamış görünen ve hafif salak kadınları daha eğlenceli buluyor.

Hanımlar, gülümseyin! Mutluluk erkekleri en fazla etkileyen duygusal gösterge.

Beyler biraz cool olun. Uzaklara dalın, düşünceli bakın çünkü kadınlar mutluluğu erkeklerde çekici bulmuyor! Yıllardır cevabını bulamadığınız "kadınlar neden kötü çocuklardan hoşlanır" sorusunun cevabı işte tam burada gizli. Mutlu görünmedikleri için!

Kadınlar sakallı erkekleri daha az çekici buluyor o yüzden hemen o sakallardan kurtulun!

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Son araştırmalar gösteriyor ki kadınlar her anı stresle dolu erkeklerden hoşlanmıyor. Bu erkeklerin zorluklarla nasıl başa çıkabildiğinin en önemli göstergesi. Rahat olun!

Zor adamı oynayın. Kadınlar kendisi hakkında ne düşündüğüne emin olamadığı erkekleri daha çekici buluyor. Zaten bu kuralı siz kaçan kovalanırdan biliyorsunuz ...

1 yorum: