29 Haziran 2013 Cumartesi

Bütün aşk testleri


Bütün aşk testleri
Aşkın peşinde koşanlardan mısın?
Gerçek aşkın varolduğunu ve mutlaka bir gün geleceğini düşünenler vardır. Kimisi o aşkın geçmişte karşısına çıktığını düşünür, kimisi hala arar onu. Bazılarıysa ümidini kaybetmiştir ve inancı kalmamıştır aşkın varlığına. Aşkın peşinden koşmalı mı, yoksa sadece beklemeli mi onu?
Hırslarının peşinde misin?
Hırs, çoğu insanın kontrol edemediği noktada mutsuzluğuna sebep olur. Bu yüzden çoğu zaman insanlar hırslarının peşinde koştuklarından hayatın güzelliğini yakalayamazlar. Oysa ölçülü bir hırs mutluluğu da başarıyı da getirir. Siz hırsın ne kadar yanındasınız?
Aşka ne kadar yakınsın?
Herkes gerçek bir aşkın varlığını sorgular. Kimisi onu bulduğunu düşünürken kaybeder ve bir daha gelmeyeceğini düşünür. Kimisi hiç yakalayamamıştır aşkı. Peki sen aşkın yakınında olduğunu düşünüyor musun?
Özgüven sana ne kadar yakın?
Kendine güven insanlarla olan ilişkilerde oldukça önemli. Dostlukta, aşkta, iş ilişkilerinde... Sağlıklı, sorunsuz ilişkiler için özgüvenin olması şart. İnsanlar arasındaki güvenin başlangıcıdır çünkü. Peki özgüven size ne kadar yakın? Yoksa onu unuttunuz mu?
Maceracı mısın?
Hayatın ciddiyeti kendini herşeyde gösterirken yorulmamak, sendelememek elde değil. Bu ciddiyetin içinden sıyrılmak için kimisi gülümseyerek hayatı daha çekilir hale getirmeye çalışıyor, kimisi farklı uğraşlar edinerek, çılgınlıklar yaparak eğlenceyi alıyor hayatına. Kimisi de kolayca vazgeçemiyor alışkanlıklarından. Siz günlerinizi nasıl geçirmekten yanasınız?
Bir mevsim olsan hangisi olurdun?
Kimi zaman neşeli, kimi zaman üzgün, kimi zaman ümitsiz hissederiz kendimizi. Bu yüzden ruh halimiz, iç dünyamızdaki değişiklikler mevsimlere benzer ve iç dünyamız da mevsimlerde olduğu gibi ayrı güzelliklere sahiptir... Peki sen hangi mevsimin güzelliğine sahipsin?
Sevgilin marka düşkünü mü?
Sevgilin kıyafetlerinde, aksesuarlarında, kullandığı eşyalarda markayı mı tercih eder, yoksa onun için marka önemsiz midir?
Marka düşkünü müsün?
Kimisi kullandığı birçok şeyin özellikle marka olmasına özen gösterir, kimisi de markanın çok gerekli olmadığını düşünür. Peki siz marka tutkunu musunuz?
Şüpheci misin?
Her şeyden şüphelenen, endişeli bir yapın mı var yoksa rahat biri misin?
Sevgilin seni her yönünle tanıyor mu?
İlişkilerde en büyük problem iletişimdir. Çiftler sevgililerinin onları anlamadıklarından, sorunlarını bilmediklerinden yakınırlar. Çiftlerin birbirini anlayamama durumu tartışmaları da getirirken sizin sevgiliniz sizi ne kadar tanıyor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder