28 Haziran 2013 Cuma

Kız Tavlama Sanatı

Kız Tavlama Sanatı


  1. İlk kural,kızları kesinlikle gözünde büyütme.
  2. Kızlarla dalga geç, laf at ama “Kamyonun olayım sür beni!” cinsinden değil.Biraz aşağılayıcı,tırmalıyıcı laflar.
  1. Bakışmak çok önemli, iyi bir bakış nasıl olur ileriki yazılarda aktaracağım.Siz elinizden gelenin en iyisini yapın.Ve unutmayın: Kızlar sizin bakışlarınızdan herşeyi anlar, ama erkek milleti olarak pek beceremeyiz.Kızların bakışlarını iyi etüt edin. Her bakana “Kesiyor abi bu beni.” demeyin 
  2. Tek gezen kızlara yönelin.Hem kız arkadaşı hem de erkek arkadaşı olmayan kızlar psikolojik olarak güçsüz durumdadır.Yardım edin.
  3. Grup olarak işe kalkışmayın.Farzı misal siz 4 kişi o tek ise,kıza açılmaya gittiğinizde,o yanınızdaki arkadaşınızı beğenmiş olabilir.Mor olmak güzel değildir. Ya da siz tekken 3lü 4lü kız gruplarına gitmeyin.Risklidir.Kestiğiniz hatunun arkadaşı sizi beğenmiş ve paylaşılmış olabilirsiniz.Bu da moral bozucu.
  4. İsteğinize göre mekan seçimi yapın.Ciddi ilişkiler için cafeler, derslikler vs. olarak güzel yerlerdir. Gönül eğlendirmek için kız arıyorsanız,en yakın bara gidin.Votka-Redbull isteyin ve sadece bekleyin 
  5. Kızlara iltifat etmek güzeldir ama dozunda kalmalıdır. “Bugün saçların çok güzel olmuş” dedikten biraz sonra, “İlk gördüğümde sanki daha inceydin” demek çoğu kızda hakaret olarak algılansa da, genelde maça 1-0 önde başlamanıza sebep olur.
  6. Ve iTaLiaNo PLaYBoY’un vazgeçemediği ve en işe yarar kural ise
    ki bu benim kişiliğimden geliyor,sizde böyle bir durum yoksa,çok zorlamayın.Rezil olmak içten değildir. 
    sıradışı olmaktır. Etrafta sizin gibi aç bir sürü insan var.Siz onlardan farklı olun. Öyle bir taktik belirleyin ki,siz kıza değil de kız size teklif etmeye mecbur kalsın ..  

Dr Sabri Abi

1 yorum:

  1. Hocam bn kizlarla konusmakta cekingenlik yasiyorum bu konuda bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil