1 Temmuz 2013 Pazartesi

Erkek Tavlama Sanatı

Unutmayın, erkekler içgüdüsel olarak, kovalamayı severler.

Erkek Tavlama Sanatı

Kedi fare

Bir erkekle ilk beraber vakit geçirmenizden sonra meşgul bir kadın imajı çizin. Eğer size tekrar buluşmayı teklif ederse, ilk teklif ettiği tarih için müsait olmayın. Eğer sohbetiniz sırasında teklif getirmezse siz, ''Bir ara tekrar görüşmeliyiz.’’ diyerek ona sizi tekrar arama fırsatı verin. Ama siz planı oluşturmayın. Ona mesaj atmak için 1-2 gün bekleyin ve mesajlarına hemen cevap atmayın. Merak edilir ve zor ulaşılır olun.

Kaçınılmaz öpücük

İlk öpücük her zaman biraz garip ve zordur. İki taraf da gergin olur ve ilk adımı atmaktan çekinir. Ama ilk öpücük gerçekleştikten sonra da iki kişinin arasında kimyasal çekim olup olmadığı anlaşılır. Eğer aranızda böyle bir çekim yoksa, bu ilişkiyi fazla uzatmaya da en baştan gerek olmadığını anlarsınız.

İlk adımı atın

Artık erkeklerin bize çıkma teklif etmelerini beklediğimiz zamanlar geçti. Eğer birinden çok hoşlanıyorsanız reddedilme riskini de göz önüne alın ve ona birlikte bir şeyler içmeyi teklif edin. Böylelikle ''Acaba'' derdinden kurtulursunuz.

Kendinizi geri çekin

Bir önceki maddeden sonra bu kulağa biraz garip gelmiş olabilir ama ilk adımı siz attınız diye peşinden koşan da daima siz olacaksınız diye bir şey yok! Kızların bir numaralı kuralı karşısındaki erkeğin, kadının sevgisinden asla %100 emin olmaması gerektiğidir. Onun asla sizin hisleriniz hakkında kendinden emin olmasına izin vermeyin.

Arama sırası

Bir erkekle telefon alışverişi yaptıktan sonra ilk arayan siz olmayın. Eğer sizden gerçekten hoşlanıyorsa mutlaka sizi arayacaktır. Ama bir kere sizi aradıktan sonra ikinci kez araması için beklemeniz gerekmez. İkinci arayan siz olup, ondan hoşlandığınızı anlamasına yardımcı olabilirsiniz.

Onu bekletin

İlk buluşmanın sonunda onunla birlikte olmayın. Bir erkeği tavlamanın en kesin yolu onu cinsellik için bekletmektir. Aksi taktirde size olan ilgisi çabucak geçer ve bir gizeminiz kalmaz. Unutmayın ki erkekler avcı olmayı ve kovalamayı severler. Cinsellik için beklemek onun size olan saygısını da arttıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder