1 Temmuz 2013 Pazartesi

Erkeklerin yataktaki 10 hatası

Kadınlar yatakta her zaman sertlikten hoşlanmaz!
27.01.2013
Cinsellik, insanın yaşamdan zevk almasını sağlayan en büyük gereksinimdir. Ayrıca bireylerin aldığı haz ve zevkin yanı sıra nesillerinin devamlılığı açısından da oldukça önemlidir. Uzman Psikolojik Danışman Dr. Cem Keçe, yapılan araştırmalara göre erkelerin yatakta yaptıkları en önemli 10 hatayı sıraladı.
Erkeklerin yataktaki 10 hatası
1- Ön sevişmeyi ihmal etmek

“Ön sevişme yaşayamadığım için orgazm olma sürem de uzuyor. Haliyle partnerim de benden önce orgazm oluyor. Ben de kendini kötü hissetmesin diye orgazm taklidi yapmaya mecbur kalıyorum…”
Erkeklerin ön sevişme yapmadan direk cinsel ilişki yaşamak istemeleri kadınlar için büyük bir problem olmaya devam ediyor ve erkeklerin yatakta yaptıkları hataların en başında geliyor. Ön sevişme yaşayamayan kadınların, boşalma ve orgazm süreleri uzuyor ve kendilerinden önce boşalan partnerlerinin kendilerini kötü hissetmemeleri için orgazm taklidi yapmaya mecbur kalıyorlar ve zamanla direk olaya giren erkeklerden nefret etmeye başlıyorlar. Eğer erkek bir kadının gönlünü fethetmek istiyorsa onu harekete geçirecek ön oyunları ilişkisine dâhil etmeyi öğrenmelidir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder